Welkom bij CoderDojo Eeklo!

CoderDojo is een wereldwijde beweging van programmeerclubs voor meisjes en jongens van 7 tot 18 jaar.

Dojo's worden maandelijks op vrijwillige basis opgezet en gerund door mentors met voldoende ICT-kennis en de juiste drive om jongeren te coachen. Je kan er gratis leren programmeren, websites maken, apps en spelletjes ontwikkelen enzovoort.

Het is een superleuke, keigezellige en megatoffe leerervaring.

Iets voor jou?

De Dojo's gaan door van 9u30 tot 12u15.

in De Kring, Zuidmoerstraat 136/8 - gebouw Marseille, Eeklo

Er zijn geen nieuwe sessies ingepland voor CoderDojo Eeklo. Na 10 jaar wil ik Marijke als lead coach graag de fakkel doorgeven. Indien interesse, stuur bericht naar info@coderdojobelgium.be

Bestel maximaal 1 (gratis) ticket per kind (tussen 7 en 17 jaar). Laat iets weten als je niet kan komen zodat we de kinderen die op de wachtlijst staan alsnog kunnen uitnodigen.

We vragen bij de inschrijving wel aan alle deelnemers om een e-mailadres en telefoonnummer van de ouders of voogd op te geven. Indien nodig neemt CoderDojo Belgium rechtstreeks contact op met de ouders of voogd.

Door inschrijving en deelname aan de CoderDojo- activiteiten, ga je als ouder of voogd ermee akkoord dat er beeldmateriaal kan genomen worden van uw kinderen en dat dit beeldmateriaal kan gebruikt worden voor publicatie in het kader van bekendmaking/marketing van CoderDojo. Indien je hiermee niet akkoord bent, kunt je dit laten weten aan: bestuur@coderdojobelgium.be

Heb je zelf geen laptop, dan kan je er misschien een lenen van je broer, ouders, familie, … CoderDojo heeft een aantal reservelaptops.

Heb je andere vragen, aarzel niet een bericht te sturen naar eeklo@coderdojobelgium.be of op op ons discord kanaal


CoderDojo heeft maar één regel: "Above all: be cool!".

https://sites.google.com/a/coderdojobelgium.be/eeklo/wat-is-coderdojo/Dojo.jpg