Dojo op woensdag in de kring

CoderDojo loopt al weer vlot en we zijn heel blij met de blije gezichten van deelnemers en coaches. Graag willen we onze werking willen uitbreiden, zodat we ook meer sociaal kwetsbare kinderen bereiken.

We hebben daarom samen met het Wijkcentrum het plan opgevat om 1 keer per maand ook op woensdagnamiddag een CoderDojo op te starten specifiek voor de kinderen van het Wijkcentrum (Speel-o-theek).

Hiervoor zijn we nog op zoek naar extra vrijwilligers die zich 1 keer per maand kunnen engageren om op woensdagnamiddag de Dojo in te richten. Je krijgt daarbij uiteraard ondersteuning van ons!

Ook op zaterdag zijn helpende handen altijd welkom. Mocht je iemand kennen die zich hiervoor zou willen en kunnen inzetten, verwijs hem of haar zeker door naar ons.

Je hoeft echt geen programmeerwonder te zijn om bij ons vrijwilliger te worden! Enthousiaste ouders amateurprogrammeurs, mensen met zin in een digitaal bad, iedereen welkom!

Enthousiastelingen mogen zich melden via een mail aan eeklo@coderdojobelgium.be

================================================================================================

Dit initiatief past binnen het project CoderDojo4All, een nationaal project van de VZW om de CoderDojo werking uit te breiden naar sociaal kwetsbare kinderen