Inschrijven

2020-2021: inschrijven voor dojo's in 2021

De dojo's voor 2021 zijn achter de rug. We hebben de laatste dojo live kunnen laten doorgaan en dat was een leuk weerzien. We hopen dat de situatie verder de goede kant uit gaat en volgend jaar met volle moed weer te starten. De data worden hier binnenkort gepubliceerd. Wens je op de hoogte te worden gebracht van het openstellen van de inschrijvingen van het publiceren van de data, stuur een bericht aan eeklo@coderdojobelgium.be

Hierbij al de data waarop de dojo's gaan doorgaan (zoals afgesproken met het wijkcentrum De Kring). Voor een aantal dojo's kan je al inschrijven, volg de link bij de dojo!

Data voor dojo's


Praktisch

- De Dojo's gaan door van 9u30 tot 12u15. Om 12u verzamelen we voor demonstraties.

- Locatie : De Kring, Zuidmoerstraat 136/8 - gebouw Marseille, Eeklo

- Het aantal plaatsen is beperkt. Max. 1 ticket per kind.

- De wachtlijst : Kinderen op de wachtlijst worden verwittigd als er plaatsen vrijkomen. Alle kinderen worden verwittigd als er nieuwe Dojo's plaatsvinden. Afhankelijk van het aantal coaches zullen er in de namiddag ook Dojo's ingericht worden voor kinderen op de wachtlijst.

We rekenen er wel op dat als je niet kan komen, je dit tijdig laat weten zodat we de kinderen die op de wachtlijst staan alsnog kunnen uitnodigen.

- Kinderen tussen 7 en 17 jaar mogen deelnemen.

- Breng zeker een laptop mee. Heb je zelf geen laptop, dan kan je er misschien een lenen van je broer, ouders, familie, …CoderDojo zorgt voor de nodige programmeersoftware en heeft ook een beperkt aantal reservelaptops.

- Door inschrijving en deelname aan de CoderDojo- activiteiten, gaat u als ouder of voogd ermee akkoord dat er beeldmateriaal kan genomen worden van uw kinderen en dat dit beeldmateriaal kan gebruikt worden voor publicatie in het kader van bekendmaking/marketing van CoderDojo. Indien u hiermee niet akkoord bent, kunt u dit laten weten aan: bestuur@coderdojobelgium.be

- We vragen bij de inschrijving wel aan alle deelnemers om een e-mailadres en telefoonnummer van de ouders of voogd op te geven. Indien nodig neemt CoderDojo Belgium rechtstreeks contact op met de ouders of voogd.

Heb je andere vragen, aarzel niet een bericht te sturen naar eeklo@coderdojobelgium.be.