Inschrijven

2020-2021: inschrijven voor dojo's in 2021

De volgende dojo is gepland voor 20/03/2020. Het wordt opnieuw een virtuele dojo (wellicht via Teams).

Wil je deelnemen, schrijf je gerust in via deze link CoderDojo Eeklo - 20/03/2021

De daaropvolgende data voor de dojo's vind je hieronder:

    • zaterdag 17 april 2021
    • zaterdag 22 mei 2021
    • zaterdag 26 juni 2021

Indien jullie graag verder via mail op de hoogte gebracht worden wanneer de nieuwe inschrijvingen opengesteld worden, stuur een bericht naar eeklo@coderdojobelgium.be.


Praktisch

- De Dojo's gaan door van 9u30 tot 12u15. Om 12u verzamelen we voor demonstraties.

- Locatie : De Kring, Zuidmoerstraat 136/8 - gebouw Marseille, Eeklo

- Het aantal plaatsen is beperkt. Max. 1 ticket per kind.

- De wachtlijst : Kinderen op de wachtlijst worden verwittigd als er plaatsen vrijkomen. Alle kinderen worden verwittigd als er nieuwe Dojo's plaatsvinden. Afhankelijk van het aantal coaches zullen er in de namiddag ook Dojo's ingericht worden voor kinderen op de wachtlijst.

We rekenen er wel op dat als je niet kan komen, je dit tijdig laat weten zodat we de kinderen die op de wachtlijst staan alsnog kunnen uitnodigen.

- Kinderen tussen 7 en 17 jaar mogen deelnemen.

- Breng zeker een laptop mee. Heb je zelf geen laptop, dan kan je er misschien een lenen van je broer, ouders, familie, …CoderDojo zorgt voor de nodige programmeersoftware en heeft ook een beperkt aantal reservelaptops.

- Door inschrijving en deelname aan de CoderDojo- activiteiten, gaat u als ouder of voogd ermee akkoord dat er beeldmateriaal /kan genomen worden van uw kinderen en dat dit beeldmateriaal kan gebruikt worden voor publicatie in het kader van /ekendmaking/marketing van CoderDojo. Indien u hiermee niet akkoord bent, kunt u dit laten weten aan: bestuur@coderdojobelgium.be

- We vragen bij de inschrijving wel aan alle deelnemers om een e-mailadres en telefoonnummer van de ouders of voogd op te geven. Indien nodig neemt CoderDojo Belgium rechtstreeks contact op met de ouders of voogd.

Heb je andere vragen, aarzel niet een bericht te sturen naar eeklo@coderdojobelgium.be.