Inschrijven

2020-2021: inschrijven voor dojo's in 2021

De dojo's voor 2021 zijn achter de rug. We hebben de laatste dojo live kunnen laten doorgaan en dat was een leuk weerzien. We hopen dat de situatie verder de goede kant uit gaat en volgend jaar met volle moed weer te starten. De data worden hier binnenkort geplubliceerd. Wens je op de hoogte te worden gebracht van het openstellen van de inschrijvingen van het pulbiceren van de data, stuur een bericht aan eeklo@coderdojobelgium.be

Hierbij al de data waarop de dojo's gaan doorgaan (zoals afgesproken met het wijkcentrum De Kring):

Data voor dojo's​

  • zaterdag 25 september 2021​

  • zaterdag 30 oktober 2021​

  • zaterdag 27 november 2021​

  • woensdag 29 december 2021: voormiddag / namiddag?​

  • zaterdag 22 januari 2022​

  • zaterdag 19 februari 2022​

  • zaterdag 26 maart 2022​

  • zaterdag 30 april 2022​

  • zaterdag 28 mei 2022​

  • zaterdag 25 juni 2022​


Praktisch

- De Dojo's gaan door van 9u30 tot 12u15. Om 12u verzamelen we voor demonstraties.

- Locatie : De Kring, Zuidmoerstraat 136/8 - gebouw Marseille, Eeklo

- Het aantal plaatsen is beperkt. Max. 1 ticket per kind.

- De wachtlijst : Kinderen op de wachtlijst worden verwittigd als er plaatsen vrijkomen. Alle kinderen worden verwittigd als er nieuwe Dojo's plaatsvinden. Afhankelijk van het aantal coaches zullen er in de namiddag ook Dojo's ingericht worden voor kinderen op de wachtlijst.

We rekenen er wel op dat als je niet kan komen, je dit tijdig laat weten zodat we de kinderen die op de wachtlijst staan alsnog kunnen uitnodigen.

- Kinderen tussen 7 en 17 jaar mogen deelnemen.

- Breng zeker een laptop mee. Heb je zelf geen laptop, dan kan je er misschien een lenen van je broer, ouders, familie, …CoderDojo zorgt voor de nodige programmeersoftware en heeft ook een beperkt aantal reservelaptops.

- Door inschrijving en deelname aan de CoderDojo- activiteiten, gaat u als ouder of voogd ermee akkoord dat er beeldmateriaal kan genomen worden van uw kinderen en dat dit beeldmateriaal kan gebruikt worden voor publicatie in het kader van bekendmaking/marketing van CoderDojo. Indien u hiermee niet akkoord bent, kunt u dit laten weten aan: bestuur@coderdojobelgium.be

- We vragen bij de inschrijving wel aan alle deelnemers om een e-mailadres en telefoonnummer van de ouders of voogd op te geven. Indien nodig neemt CoderDojo Belgium rechtstreeks contact op met de ouders of voogd.

Heb je andere vragen, aarzel niet een bericht te sturen naar eeklo@coderdojobelgium.be.