Startpagina‎ > ‎

Inschrijven

2019-2020: inschrijven voor dojo's in najaar 2019

De events voor de dojo's in Eeklo voor volgend schooljaar worden op 1 september opengesteld. Hieronder vind je de links naar de events. Indien jullie graag verder via mail op de hoogte gebracht worden wanneer er nieuwe inschrijvingen opengesteld worden, stuur een bericht naar eeklo@coderdojobelgium.be.


De data voor de geplande dojo’s voor volgend jaar vind je hieronder. 

  • zaterdag 25 januari 2020
  • zaterdag 22 februari 2020
  • zaterdag 21 maart 2020
  • zaterdag 25 april 2020
  • zaterdag 30 mei 2020
  • zaterdag 27 juni 2020Praktisch

- De Dojo's gaan door van 9u30 tot 12u15. Om 12u verzamelen we voor demonstraties.

- Locatie : De Kring, Zuidmoerstraat 136/8 - gebouw Marseille, Eeklo

- Het aantal plaatsen is beperkt. Max. 1 ticket per kind.

- De wachtlijst : Kinderen op de wachtlijst worden verwittigd als er plaatsen vrijkomen. Alle kinderen worden verwittigd als er nieuwe Dojo's plaatsvinden. Afhankelijk van het aantal coaches zullen er in de namiddag ook Dojo's ingericht worden voor kinderen op de wachtlijst.

We rekenen er wel op dat als je niet kan komen, je dit tijdig laat weten zodat we de kinderen die op de wachtlijst staan alsnog kunnen uitnodigen.

- Kinderen tussen 7 en 17 jaar mogen deelnemen.

- Breng zeker een laptop mee. Heb je zelf geen laptop, dan kan je er misschien een lenen van je broer, ouders, familie, …CoderDojo zorgt voor de nodige programmeersoftware en heeft ook een beperkt aantal reservelaptops.

- Door inschrijving en deelname aan de CoderDojo- activiteiten, gaat u als ouder of voogd ermee akkoord dat er beeldmateriaal kan genomen worden van uw kinderen en dat dit beeldmateriaal kan gebruikt worden voor publicatie in het kader van bekendmaking/marketing van CoderDojo. Indien u hiermee niet akkoord bent, kunt u dit laten weten aan: bestuur@coderdojobelgium.be

- We vragen bij de inschrijving wel aan alle deelnemers om een e-mailadres en telefoonnummer van de ouders of voogd op te geven. Indien nodig neemt CoderDojo Belgium rechtstreeks contact op met de ouders of voogd.
 

Heb je andere vragen, aarzel niet een bericht te sturen naar eeklo@coderdojobelgium.be.

Comments