Nieuwe coaches‎ > ‎

Praktisch

Wil je lid worden of je aanmelden als vrijwilliger, stuur een bericht naar eeklo@coderdojobelgium.be.
Als coach krijg je een T-shirt van CoderDojoBelgium en word je lid van een heel toffe, enthousiaste community. 

Kinderen van Coaches kunnen sowieso deelnemen aan de dojo's. Voor de verzekering worden de inschrijvingen van Coaches en hun kinderen ook via Eventbrite beheerd. Deze inschrijvingen voor coaches en kinderen in Eventbrite gebeuren door de lead coach en verdere mailing rond de dojo's gebeurt via Eventbrite.


De community werking van CoderDojoBelgium gebeurt via google groups (https://groups.google.com/a/coderdojobelgium.be/forum/#!overview). Er is een groep van vrijwilligers, een groep voor coaches en een groep voor cooks. Het forum voor de coaches groep in België : Forum van coaches in CoderDojoBelgium.

Voor de vrijwilligers (coaches en cooks) van CoderDojo Eeklo is er de google group van Eeklo-coaches. Het forum met alle reeds verstuurde mails is terug te vinden via Forum van coaches in EekloDit forum wordt nu vooral gebruikt voor vragen, tips, ideeën, info rond plannen van nieuwe dojo's, extra events, ... Praktische communicatie ivm de dojo's gebeurt via Eventbrite.


Een boel materiaal dat we gebruiken in CoderDojo is beschikbaar via google drive. Als lid van een google group onder CoderDojoBelgium heb je toegang tot dit materiaal (https://drive.google.com)

Comments